Kom til ultra:bit event ”Knæk Klimakoden” i Aalborg.


I forbindelse med Videnskabsmødet i Aalborg inviteres 4., 5. og 6. klasser til en ultra:bit læringsevent i sjovt selskab med værten Thor, som børnene allerede kender fra DR-programmet NØRD.
 

Skoleevent

Har du og din klasse lyst til at tilbringe et par timer sammen med NØRD og finde løsninger til at knække klimakoden?


Så find jeres BBC micro:bits frem og medbring idéer til at kode en bedre verden. I skal knække klimakoden sammen! I har nemlig mulighed for, sammen med studerende fra Aalborg Universitet, at arbejde med fremtidens løsninger og måske I kan nå at udvikle en prototype! Bliver jeres ideer rigtig gode, kan I efterfølgende sende dem ind til ultra:bits landsdækkende konkurrence, Knæk Klimakoden.


Tid og sted


Torsdag den 10. oktober kl. 9-11 og 12-14, i Musikkens Hus i Aalborg.


Tilmeld klassen


Tilmeld dig på www.videnskabsmoedet.nemtilmeld.dk. Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. (OBS: Det er nu kun muligt at tilmelde sig en venteliste.)

Følg med på dr.dk/skole/ultrabit eller videnskabsmoedet.dk. Det er gratis at deltage. Eventen varer to timer. Har du spørgsmål til eventen, kan du sende os en mail på videnskabsmoedet@dr.dk


Skole-eventen er en del af Videnskabsmødet der finder sted i Aalborg den 10.-12. oktober 2019. Videnskabsmødet er arrangeret i et samarbejde mellem Aalborg Universitet og DR.
 
ultra:bit er udviklet af DR og præsenteres i samarbejde med CFU og Industriens Fond.

VIDENSKABSMØDET ER ARRANGERET AF

 

AAU logo