Om videnskabsmødet


Videnskabsmødet er et åbent og gratis folkemøde om videnskab for alle. Her kan du mødes med andre om ny viden, gå på opdagelse i den nyeste forskning, udveksle idéer og tænke sammen på nye måder for at forstå videnskabens betydning for det samfund, vi lever i.

Hen over tre dage danner Videnskabsmødet rammen for debatter, oplæg, workshops og live-radioudsendelser med særligt fokus på videnskaben, den nyeste forskning og teknologiske fremskridt. 

På hovedscenerne afvikles live-radioudsendelser, eksperimenter, talks og debatter. Udover det vil der være en række aktiviteter ved stande, hvor du kan røre, se, prøve, lytte, mærke, eksperimentere, smage, sanse for at lære noget nyt – bl.a. ved hjælp af den nyeste teknologi.

Vi ønsker at forankre forskningen i det folkelige og være med til at mindske kløften mellem befolkning og videnskab, ved at du kan opleve videnskaben og teknologien på egen krop.

Videnskabsmødet blev afholdt for første gang i 2018 og har som mål at gøre os alle sammen klogere og mindske afstanden mellem befolkning og forskningsverden.
 

Vi ses i Aalborg 1.-3. oktober 2020

 


Sponsorer
 

                     

VIDENSKABSMØDET ER ARRANGERET AF

 

AAU logo